Η Οικογένεια μας

Η φιλοσοφία του Family στηρίζεται σε αυτό που δηλώνει και το όνομά του – στην «οικογένεια» με την έννοια του συνόλου.

Η όμορφη διακόσμησή του θα σας κάνει να νιώσετε ότι φιλοξενήστε σε κάποιο φιλικό σπίτι σε μία Ευρωπαϊκή πόλη. Το design είναι βασισμένο σε σπίτια του εξωτερικού. Είναι ένα μεγάλο «Σπίτι» για όλη την οικογένεια, ιδιαίτερο και ζεστό – με νοσταλγικό ύφος για τους μεγαλύτερους, με πολλές διαφορετικές γωνίες.

Ο πλούσιος κατάλογός του θα σας δώσει πλήθος γευστικών επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας. Το μενού ξεκινάει με ολοκληρωμένες προτάσεις πρωινού – φρέσκους χυμούς, smoothies και άλλα ροφήματα με healthy χαρακτήρα, συνεχίζει με εκπληκτικά brunch για ένα διάλειμμα από τη δουλειά και καταλήγει σε γευστικότατα δείπνα.

Στο bar, τον εκπληκτικό του κήπο ή ακόμη και στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο, όταν ανοίγει ο καιρός, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα cocktails αλλά και επιλογές σε ποτό απο μια πλήρως ενημερωμένη κάβα συνδιαστικά με επιλεγμένες μουσικές και κάποια live music events.

«Είναι το πρώτο all day spot στην πλατεία της Βούλας που συνδυάζει το προνομιακό του σημείο και το ιδιαίτερο design με τις υπηρεσίες ποιότητας και επιλογές από ένα δημιουργικό μενου που καλύπτει όλα τα γούστα…»

FAMILY IS

A WORD

Φιλοξενία

Το service στο Family είναι μια συνέχεια του χώρου – οικείο, με φιλική διάθεση εξυπηρέτησης. Το προσωπικό του θα σας κάνει να νιώσετε από την πρώτη στιγμή σαν μέλος μίας όμορφης αγαπημένης οικογένειας.

Όσοι δεν το έχετε ακόμη επισκεφθεί θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα θα γίνετε θαμώνες του.

CREATED BY LOVE

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ FAMILY ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ GOURMET ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

Delivery

Ο chef μας και η ομάδα του, παρουσιάζουν το γεμάτο νέες προτάσεις μενού μας και υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε στο γραφείο!

Για την παραγγελία σας καλέστε μας στο 212 10 43 411, κάθε μέρα  12:00μμ – 01:00πμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

SO CLOSE

DON'T BE SILLY, THERE'S ALWAYS TIME FOR A COCKTAIL, DARLING.

Κρατήσεις

Κάντε την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2121043411, ή μέσω της φόρμας κρατήσεων.

Οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την επιβεβαίωση της κράτησης.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

JOIN THE FAMILY

Φόρμα κρατήσεων

  GIVE US A RING

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  • ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 74, ΒΟΥΛΑ

  T:2121043411

  © Copyright 2017 Family Voula. Powered by Blissprojects
  Proud member of Premium Hospitality Group